lørdag 4. september 2010

Er vel på tide å oppdatere litt...

Da har jeg altså skaffet meg små lapper til å sy på strikkeriene mine.. :) Litt på gøy. Men det gjør litt ekstra på plagget også. Så får vi se hvor flink jeg er til å sy dem på..  

Har strikket en liten herrejakke til "lille". Oppskriften er funnet på ravelry. Er ikke helt fornøyd med garnvalget, som er Bris av Gjestdal. Fordelen er at det er veldig mykt. Men ville kanskje valgt et "reinere" garn om jeg skulle gjort det igjen. Merkelappen min er bare lagt oppå plagget for å vise.. 


Til slutt et bilde av sokker jeg har strikket til min snille svigerinne.. Oppskrift fra drops, og garnet jeg har brukt er Sisu Sandnes. Og denne gang lærte jeg noe nytt fra Eva på den lokale garnbutikken... Om man skal strikke sokker, kan det være lurt å bruke garn med litt nylon i, så blir de mer slitesterke... 

5 kommentarer:

 1. Heipådeg! Du er bare helt rå med strikkepinnene altså, det må jeg bare få si:-) Men hvor i all verden får du tid til det?? (teit spørsmål..menmen) Har ett spr til, hvor har du bestillt lappene fra? Adr? Skulle gjerne hatt de på mine ting...når jeg begynner så smått å hekle igjen, sommerhekling har jeg ikke til. Blir bare småting da:-)

  SvarSlett
 2. Så fine klær du strikker :) Ble skikkelig gjennomført med "logo-lapp" på klærene :) Det ble veldig fint!
  Ha en fortsatt fin søndagskveld, Maria :)

  SvarSlett
 3. Helt skjønn herrejakke! Det er så nydelig med skikkelig retro guttestil! Flotte sokker! Og fine lapper har du fått deg og :D

  SvarSlett
 4. Så flink du er å strikke!! Jeg har tatt frem pinnene jeg også nå etter mange års hvilepause, og prøver meg på bukser til prinsen!

  Lykke til i smokkekonkurransen min. Bli gjerne med i de andre konkurransene mine også om du har lyst!

  Ha en herlig kveld!

  Klem

  SvarSlett
 5. Så søte lapper :)
  Jakka og sokkene så kjempeherlige ut :)

  SvarSlett