fredag 20. august 2010

"Lille" må jo ha sokker også...

Har klart å gjøre ferdig to par sokker selv om det er det kjedeligeste som finnes. Et par tubesokker i turkis, og et par ribbet i grønn. Disse grønne minner meg om min gode mormor, som ofte strikket sokker i denne stilen. 

Må vise en liten dukkejakke jeg har strikket også.. Fant oppskriften i en bok som mamma har med dukke klær... Må si jeg synes den ble søt til slutt.. Har lagt halvferdig denne også ganske så lenge. 

Og til slutt en jakke som jeg trodde jeg skulle ha til "lille", men nå vet jeg jammen ikke. Den skulle bli størrelse 6 mnd, men det tror jeg ikke på. ;) Også lurer jeg på om jeg synes den er litt jentete.. Til tross.. jeg liker den veldig godt. Og disse knappene gjorde den jo bare enda søtere.. 

Oppskrift fra hjertegarn.

5 kommentarer:

 1. De vottesokkene er bare så herlige! Strikket noen til Hedda som jeg brukte hele tiden. Og den jakka til slutt var helt fantastisk. Skjønner at du synes den var litt søt - jeg hadde tatt den på Hedda med en gang! Men herlighet - grå er en nøytral farge, så kjør på! Gutten blir nok så fin i denne atte:)

  SvarSlett
 2. Så deilig å bli ferdig med masse peosjekter som har blitt liggende. Tubesokker brukte vi masse til storebror, det var de eneste han ikke klarte å sparke av seg, genialt!

  SvarSlett
 3. Takker for koselige kommentarer og tips om hva som fungerer og ikke.. Jeg har jo ikke idè om hva som er praktisk og ikke. Hittil har jeg bare strikket fordi jeg synes det var fint, uten tanke for hvor praktisk eller brukbart det er. ;)

  SvarSlett
 4. Så koselig å forberede klær til babygutten som kommer! Kjempefine sokker og jakker. :)

  SvarSlett
 5. PS. TUSEN TAKK for kjempefin kommentar! :D

  SvarSlett